Топ 8 на най-ефективните упражнения за уголемяване на гърдите

Момичето изпълнява упражнение за увеличаване на бюста

Трудно е да се намери жена, която да бъде абсолютно доволна от формата и размера на гърдите си. На мнозина изглежда, че този „недостатък" може да бъде коригиран само с помощта на операция. Яденето на зеле, приемането на хапчета, втриването на кремове - всичко това е неефективно, а понякога и опасно! На помощ ще ви дойдат упражнения за уголемяване на бюста.

Разбира се, никой не ви обещава незабавно увеличаване на млечните жлези с 3 размера наведнъж. Комплекс от упражнения помага за придаване на еластичност на гърдите, предотвратяване на увисване и укрепване на гръдния мускул. Ключът към успеха е правилното отношение и силата на волята.

Ефектът на натоварването върху състоянието на гръдния кош

Има два начина да направите желания размер на бюста: естествен и изкуствен. Но ние се интересуваме от безопасността на избрания метод за здравето, затова избираме първия метод. Поставянето на изкуствени импланти може да създаде допълнителни проблеми под формата на незарастващи белези или нагнояване. Ето защо, помислете за ефективен и популярен начин за увеличаване на гърдите на момиче, без да напускате дома.

Съществува погрешно схващане, че упражненията могат да придадат обем на самите млечни жлези. Всъщност редовните упражнения ще помогнат за укрепване на мускулите на гръдния кош, поради което обемът на бюста ще се увеличи. Затова, мили дами, правете разлика между понятията жлеза и гръдния мускул.

Дори тези жени, които решат да направят пластична хирургия, ще трябва да укрепят гърдите си с помощта на физически упражнения. В крайна сметка имплантите могат да направят слабите гръдни мускули по-тежки и да изглеждат грозни. Необходим е и комплекс от натоварвания за кърмещи майки, така че бюстът им винаги да изглежда тонизиран и еластичен и да не увисва под тежестта на млякото.

И все пак, ако решите да увеличите гърдите си с физически упражнения, трябва да сте подготвени за значителни усилия. Бюстът няма да расте от три прости тренировки на месец. Такива натоварвания само стягат мускула, предотвратявайки увисването му. За растежа на гърдите трябва да се запасите с търпение, издръжливост и да се подготвите за засилени тренировки срещу мускулни болки.

Не забравяйте, че мускулите трябва да почиват от стрес, така че тренировките се провеждат не повече от 3 пъти седмично. Започваме да оформяме красив бюст с помощта на упражнения за увеличаване на женската гърда, за това купуваме сгъваеми гири от 10 килограма всяка.

Разбира се, няма да можете да „напомпате" гърдите си, като на Памела Андерсън, само с помощта на упражнения, но подобряването на формата му и добавянето на малко по размер е съвсем реалистично, ако не ви мързи!

Спортно облекло и загряване за упражнения за повишаване на бюста

Униформа и загряване

След като вече сте се запасили с екипировка, преминаваме към спортно облекло. Забравете за изкуствените синтетични тениски и тениски, те не позволяват на кожата да диша и дори може да предизвика дразнене на кожата. За упражнения за увеличаване на обема на гърдите изберете естествено спортно горнище с правилния размер. Поддържа гръдния кош, позволява ви да дишате свободно и не предизвиква дразнене.

Набор от упражнения за увеличаване на бюста, както и всяко натоварване, трябва да започне със задължителна загрявка. Това е необходимо, за да загреете мускулите си, за да избегнете възможни наранявания. За тези цели можете да включите любимата си ритмична музика и да запомните аеробните упражнения. 5 минути танци са достатъчни, за да приведат мускулите в работно състояние.

Основните упражнения за увеличаване на бюста се изпълняват с дъмбели

ТОП 8 ефективни упражнения

Вече знаете, че уголемяването на гърдите с упражнения е съвсем реално! С помощта на предложения комплекс ще постигнете увеличение на бюста с 1 размер за няколко месеца. Започваме да стимулираме растежа на гърдите със скокове и граници.

 1. Стискаме дланите си. Заемете стандартна стойка: краката на ширината на раменете, тялото изправено. Сгъваме дланите си пред себе си, така че лактите да са на нивото на гърдите. След като преброихме до три, стискаме дланите си с цялата си сила, като постепенно спускаме ръцете си. Повторете техниката 10 пъти.
 2. стена. Избираме вратата, която харесваме в апартамента, и заставаме близо до нея. Начална позиция: обърнете гръб към една от стойките и опрете ръцете си на противоположната. След това започваме да натискаме стелажа, сякаш искаме да го преместим. Нека работим за 1 минута. След това наклонете напред и отново натиснете стената за 1 минута. Упражнението се повтаря 3 пъти.
 3. Хващане с пръсти. Стоим прави, краката са на ширината на раменете. Повдигнете свитите в лакътя ръце до нивото на лицето, като в същото време се уверете, че са успоредни на пода. След това преплитаме пръстите си в замъка и се опитваме да разперим ръцете си встрани. Повтаряме действието 10 пъти.
 4. Скиор. Увеличаваме леко натоварването и започваме да изпълняваме упражнението за увеличаване на гърдите у дома с дъмбели. Начална стойка: дъмбели в ръце, крака на ширината на раменете. Свийте леко лактите и започнете да имитирате движения с тях, напомнящи замаха на ски щеките. Бягайте така за минута. След това трябва да вдигнете ръцете си до нивото на гърдите, да задържите за няколко секунди и надолу. Повторете тази част 6 пъти и цялото упражнение 3 пъти.
 5. Грабване, изпълнявано с дъмбели. Начална позиция: легнете по гръб, поставете ръцете си с дъмбели на гърдите. Започнете рязко да повдигате и спускате ръцете си, повторете до 8 пъти в един комплект. Общият брой подходи е 3.
 6. Плосък ъгъл. Начална стойка: седнете на стол с права облегалка, вземете дъмбели в ръцете си. Притиснете лактите към страните и разперете ръцете си встрани. С рязко движение отстранете лактите отстрани, повдигнете ги на 90 градуса. Задръжте ги за няколко секунди и по-ниско. В един подход трябва да повторите до 12 пъти, пълен цикъл от упражнения - 3 пъти.
 7. Лицеви опори в изправено положение. Това завършва комплекса с дъмбели. Нека да преминем към последната част от увеличаването на гръдните мускули у дома. Обърнете лицето си към стената и опрете дланите си върху нея. Започнете да натискате по-силно, сякаш искате да преместите стената. Дръжте гърба си изправен през цялото време. Упражнението се изпълнява за 2 минути 3 пъти.
 8. Завъртете. Заемете легнало положение с дланите и пръстите на краката си на пода. Лицевите опори за жени се изпълняват в бавен ритъм, като постепенно се увеличава броят на повторенията от 2 до 20.

Упражненията за уголемяване и стягане на гърдите се завършват с разтягане. Начална позиция: седнете на пода, огънете коленете си. Наведете се, опряйки челото си на пода, поставете ръцете си пред себе си. Опитайте се да изпънете ръцете си колкото е възможно повече и останете в това положение за 10 секунди. Отпуснете мускулите си и повторете 3 пъти.

Не е ли мит – да увеличите обема на гърдите с упражнения? Бъдете сигурни, че упражненията ще ви помогнат да получите красиви заоблени форми, но не без усилие от ваша страна. Можете да прецените ефективността на една тренировка по болката, която изпитват мускулните влакна. Можете да видите правилността на това или онова упражнение във видеото в мрежата.

Плюс 1 размер с асани

Какви други методи за момичета ще помогнат за увеличаване на бюста? Можете да постигнете уголемяване на гърдите с 1 размер с помощта на занимания в басейна и гребане. Именно този спорт укрепва и изгражда мускулната маса на гръдния кош, което ви отвежда една крачка по-близо до желания обем.

Искате ли да увеличите бюста си с повече от един размер? Йога упражненията ще станат верен помощник в този труден въпрос. Какви асани могат да постигнат резултати?

 1. Войн. Начална стойка: краката широко раздалечени. Внимателно завъртете левия си крак наляво на около 90 градуса и десния навътре. Докато издишвате, огънете левия крак в коляното. Десният крак винаги е прав. Изпънете ръцете си встрани до линията на раменете. Внимателно завъртете главата си наляво, погледнете четката. Повторението на един цикъл е 7 пъти. След това повторете упражнението от дясната страна.
 2. триъгълник. Началната позиция е същата като в предишната асана. Внимателно завъртете левия си крак на 90 градуса, а десния на 15. Опитайте се да достигнете глезена с лявата си ръка и насочете дясната си ръка възможно най-високо. Ръцете трябва да образуват права линия. Йога позата не позволява огъване на коленете или гръбначния стълб. Повторете позата отново, но от другата страна.
 3. Кобра. Упражнението се изпълнява в легнало положение по корем. Бавно повдигнете горната част на тялото и спуснете долната част на пода. Поддържайте баланса! Наклонете главата си нагоре и издишайте. Върнете се в първоначалната позиция. Докато повтаряте, постепенно увеличавайте времето, прекарано в асаната.
 4. Лук. Упражнението се изпълнява в легнало положение по корем. Издишвайки плавно, повдигнете свитите в коленете крака към главата си. Издърпайте нагоре, докато можете да хванете двата глезена с ръце. Започнете да изправяте краката си нагоре, като повдигате бедрата и гърдите си от пода, фокусирайки баланса си върху корема. Останете в позиция за половин минута.
 5. Мост. Легнейки по гръб, разперете краката си широко. Вдигнете ръцете си нагоре и опрете дланите си на пода. Докато издишвате, започнете да повдигате гърдите си високо, като постепенно се издигате в моста. Задръжте позицията за 30 секунди.

Даденият набор от ефективни йога упражнения ще ви помогне да увеличите гърдите на момиче у дома без допълнителни разходи.

Можете също така да постигнете желания резултат, като комбинирате упражнения и масаж за увеличаване на обема на гърдите. Масажните движения ще отпуснат мускулите, давайки им възможност да се стегнат и да растат. Редовно изпълнявайки упражнения у дома, ще забележите увеличение на бюста с 1 размер! Но това може да се постигне само с усърдни тренировки в продължение на 2-3 месеца.