Отзиви за Mammax

 • Йорданка
  След бременността гърдата е загубила предишната си форма, появили са се стрии. Исках да отида при пластичен хирург, но ме беше страх. Четох за Mammax капсули по форумите, рискувах и поръчах. Ефектът е просто невероятен. В края на курса бюстът стана еластичен, кожата стана еластична, стриите изчезнаха. Препоръчвам.
  Mammax
 • Мария
  От малка тя не можеше да се похвали с красиви и буйни гърди. Нямаше достатъчно естествен обем. Четох за mammax в интернет, привлече естествен състав. Поръчах го. Две седмици по-късно забелязах, че гърдите започнаха да се пълнят, контурите станаха по-ясни. След като изпих капсулите на курс, бях просто изумен, естествените обеми се попълниха.
  Mammax
 • Мария
  С възрастта гърдите започнаха да губят предишната си привлекателност. Мислех да направя фейслифт, но честно казано съм скептичен към подобни процедури. Приятел препоръча капсули Mammax. Поръчах и искам да отбележа, че останах доволен. Бюстът е станал буен, секси, както от 20 години.
  Mammax
 • Виолета
  След хормонално нарушение забелязах, че това се отрази негативно на гърдите ми. Появиха се стрии, формите станаха по-малко ясни и изобщо не е нужно да се говори за еластичност. Купена mammax, изрязана. Бюстът се е увеличил по размер, кожата е станала равномерна и красива. Вече мога да си позволя дълбоко деколте. Мъжете просто са луди.
  Mammax
 • Елена
  Реших да отслабна, излишните килограми вече не изглеждаха привлекателни. Отслабнах с 10 кг, но гърдите ми си отидоха с тях. Бюстът увисна, появиха се стрии. Посъветва Mammax, изпи курса. И ура, гърдите се напълниха, формите се върнаха, кожата стана невероятно еластична и сияйна. Освен това цената е достъпна. Препоръчайте на всички!
  Mammax
Потребителска оценка Mammax
5
14